Skip to content

Helaas is het de realiteit van elke dag dat er storingen voorkomen. Bij storingen is het van het grootste belang de risico’s en gevolgen in te schatten. Op basis daarvan kan de prioriteit van een storing worden bepaald. Indien nodig moet er snel en adequaat gereageerd worden. Dit is Kwakernaak B.V. op het lijf geschreven. Of het nu gaat om een lekke persleiding, een uitgebrande besturingskast of vuil in de pomp: We nemen elke storingsmelding serieus.

24 uurs storingsdienst
Kwakernaak B.V. beschikt over een storingsdienst waarop u 24 uur per dag, 7 dagen per week een beroep kunt doen.  U krijgt altijd een medewerker aan de telefoon met kennis van zaken die in staat is om snel te inventariseren wat er aan de hand is en adequaat de nodige maatregelen kan nemen. Zij schakelen indien nodig direct de dienstdoende monteur(s) in. Om ervoor te zorgen dat de storing snel opgelost kan worden zijn er gespecialiseerde monteurs bij Kwakernaak B.V. werkzaam die met een volledig ingerichte storingsauto snel ter plaatse kunnen zijn om de storing te verhelpen of in uitzonderlijke gevallen een noodreparatie uit te voeren.

Meldingen via Scada systeem
Het is ook mogelijk om meldingen van gemalen die binnenkomen via een hoofdpost door te geven. Deze alarmmeldingen kunnen via uw of een van onze hoofdposten door gemeld worden. Hierdoor kunnen wij op afstand ‘meekijken’ en zo mogelijk de zaak onder controle houden. Op deze wijze kunnen wij compleet ontzorgen.

Calamiteit
Indien geconstateerd is dat een calamiteit meer om handen heeft zoals bijvoorbeeld bij lekke persleidingen, dan beschikt Kwakernaak B.V. over het nodige materieel dat ingezet moet worden om dit snel en adequaat te kunnen uitvoeren, zoals:
– noodbemaling,
– verkeersafzettingen,
– graafmachines,
– damwand,
– aggregaten,
– leidingen en appendages.

Alles wat nodig is zal worden ingezet om de calamiteit zo snel mogelijk te verhelpen.

Oplossen en adviseren
Onze storingsdienst is er op ingericht om de storing zo snel mogelijk te verhelpen zodat de installatie weer kan functioneren. Door ons inzicht en onze kennis kunnen wij dit garanderen. De grote eigen voorraad aan materieel en onderdelen dragen er aan bij dat wij een storing altijd snel en adequaat kunnen verhelpen. Als de storing is opgelost is het proces voor ons nog niet afgerond: U kunt ook van ons verwachten dat wij met u in overleg gaan en u, indien gewenst, adviseren over verbeteringen die kunnen worden uitgevoerd om storingen in de toekomst te voorkomen.

Contract
Om er zeker van te zijn dat uw storingen en calamiteiten adequaat en naar uw tevredenheid worden uitgevoerd kunt u hierover met Kwakernaak B.V. afspraken maken. U kunt zowel tijdelijk als permanent de verantwoordelijkheid van het oplossen van storingen bij Kwakernaak B.V. neerleggen.

Back To Top