Skip to content

Overweegt u een pomp te laten repareren of reviseren? Dan bent u bij Kwakernaak B.V. aan het juiste adres. Als onafhankelijke partij kunnen wij alle pomponderdelen leveren, en belangrijker nog: We hebben ook jarenlange ervaring en kennis in huis om pompen van veel voorkomende leveranciers reparaties te verrichten.

Reparatie/Revisie
Is de aandrijving defect of zijn de lagers hoorbaar? Wij weten met elke situatie raad. In eerste instantie zullen wij een inventarisatie verrichten van de staat van de pomp. Zodoende wordt inzichtelijk welke defecten er zijn. Dit alles krijgt u in een rapportage van ons aangeleverd. Vervolgens kan beoordeeld worden of het nog rendabel is om de pomp te repareren of te reviseren.
Pas nadat u opdracht heeft gegeven de werkzaamheden uit te voeren gaan wij voor u aan de slag. U kunt ook de keuze maken ons een nieuwe pomp te plaatsen. Er zijn al veel pompen met succes gerepareerd. Doordat wij dagelijks werkzaamheden verrichten aan velerlei merken pompen hebben wij ook veel pomponderdelen en pompen op voorraad. Dit zorgt ervoor dat de doorlooptijd van de reparatie tot een minimum beperkt blijft.
Nadat een pomp gerepareerd is wilt u uiteraard graag weten of de pomp goed functioneert en z’n theoretische capaciteit haalt. Indien gewenst kunnen we de pomp testen op onze gecertificeerde pomp testfaciliteit.

Pomp haalt z’n capaciteit niet
U hebt vast wel eens een situatie waarvan het in theorie zo zou moeten zijn dat de pomp veel meer water zou moeten verpompen dan dat in werkelijkheid het geval is. Hoe is dit toch mogelijk? Graag kijken wij samen met u de gehele situatie na alvorens bijvoorbeeld zomaar een andere waaier te plaatsen. Er kunnen immers veel oorzaken aan het niet goed functioneren van de pomp ten grondslag liggen. Wat is de toevoer? Hoe zit het leidingstelsel in elkaar? Graag maken we een Wanda analyse en geven u advies over de instellingen. Samen met u zoeken we de beste oplossing.

Back To Top