Skip to content

Wie zijn wij?
Er is één resultaat dat telt: Een tevreden opdrachtgever! Als specialist in watermanagement zetten we dagelijks onze kennis en ervaring in om projecten tot een succes te maken. We zijn al jarenlang een betrouwbare partij voor met name de overheid (gemeenten en waterschappen) en andere aannemers. Vanuit Groot-Ammers worden onze werkzaamheden gecoördineerd en voeren we projecten uit in heel Nederland.

Familiebedrijf
Kwakernaak is begin jaren 80 opgericht. Het is allemaal begonnen in het grondverzet. Van daaruit heeft Peter Kwakernaak het bedrijf met succes laten groeien. Sinds 2010 zijn we gevestigd in Groot-Ammers, hier konden we verder groeien. Inmiddels zijn we dagelijks met ruim 50 medewerkers aan het werk. We zijn specialist in watermanagement!

Specialist
We hebben onszelf in de afgelopen jaren ontwikkelt tot een vakkundige specialist. We willen de beste zijn in wat we doen. Het typeert onze organisatie efficiënt te werken en kwaliteit te leveren. We ontwerpen, realiseren, renoveren en onderhouden de meest uiteenlopende installaties met bijbehorende randvoorzieningen en besturingen. Een simpele klus, of een uitdagend project, we draaien onze hand er niet voor om. Goed watermanagement is gericht op de lange termijn. Daarom willen wij graag met de opdrachtgever meedenken om te zoeken naar duurzame oplossingen. Onze kennis en ervaring zetten we graag in om onze opdrachtgever te adviseren en te ontzorgen. We zijn graag betrokken bij het ontwerp zodat we als onafhankelijke partij de beste oplossing kunnen aandragen. We zijn pas tevreden als het eindresultaat in alle opzichten klopt!

Onafhankelijk
Kwakernaak opereert merkonafhankelijk. Het gaat ons om een goede prijs-kwaliteit verhouding. Onze opdrachtgever kan rekenen op een onafhankelijk advies. Wij werken met alle gerenommeerde fabrikaten en producten die binnen ons vakgebied verkrijgbaar zijn. Wij bedenken graag de juiste oplossing en willen onze opdrachtgever hier graag van overtuigen.

Back To Top