Ga naar hoofdinhoud

Incaline aanbrengen op metselwerk

Uitvoering: juli 2020
Opdrachtgever: Beens Groep

Soms zit er weleens een diamantje onder de grond! Dit keer was het een prachtige overstortput uit 1907 bestaande uit gemetselde wanden, bordessen, natuurstenen banden, goten met een betonnen afdekking en een putschacht van metselwerk. We kijken terug op een mooi project in de Gemeente Den Haag bij de Calandbrug. Zelfs de tekeningen van de bestaande locatie dateerden van ruim een eeuw geleden.

Hoe mooi is het om de levensduur van deze put te verlengen! We hebben in opdracht van Beens Groep een prachtige overstortput van ca. 100 m² met het betonrenovatieproduct Incaline® behandeld. Er is een laagdikte van ca. 4 mm. aangebracht. Uiteraard zijn de natuurstenen banden in tact gebleven!

Incaline® is een vezel versterkte epoxy, het volgt naadloos de contouren van de ondergrond en kan dus ook uitstekend toegepast worden op een metselwerk ondergrond. Incaline® is een Europees gecertificeerd gas- en vloeistofdichte bekleding met een hoge chemische weerstand.

Heeft u ook nog gemetselde putten in beheer waar deze toepassing interessant voor zou kunnen zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Back To Top