ZoekenSnelkoppelingen

Downloads

Duurzaamheid

DEEL A

Kwakernaak B.V. rapporteert halfjaarlijks de CO2-footprint zowel intern als extern. Hieronder treft u enkele relevante documenten aan:

 

Footprint 2016

Footprint 2017

Footprint 2018


Om te bepalen of de gestelde doelstellingen zijn behaald wordt er halfjaarlijks een periodieke voortgangsrapportage opgezet. Hieronder vindt u de voortgangsrapportage van het jaar 2017.

 

Voortgangsrapportage 2017

Voortgangsrapportage 2018

 

DEEL B

Kwakernaak B.V. heeft doelstellingen opgezet om zo meer CO2-reductie te behalen. Deze doelstellingen zijn uitgewerkt in het energiemanagement actieplan. Hieronder vindt u het energiemanagement actieplan 2018-2019.

 

Energiemanagement actieplan 2018-2019

 

DEEL D

Deelname initiatief: Om kennis uit te wisselen is Kwakernaak B.V. aangesloten bij het initiatief ‘Bewust omgaan met energie’. Tweejaarlijks is er een bijeenkomst met verschillende bedrijven uit de GWW- en Bouwsector. Hier kunt u een beknopte beschrijving van het initiatief lezen: 

Beschrijving reductieprogramma

 

SKAO
De Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO) is verantwoordelijk voor alle zaken die de CO2 Prestatieladder betreft. Op de website van de SKAO vindt u een pagina met informatie over de CO2-reductie van ons bedrijf. Klik hier om deze pagina te bekijken.  lik hier om onze pagina te bekijken.