ZoekenSnelkoppelingen

Downloads

Bedrijfsprofiel

Geschiedenis
Aannemings- en Installatiebedrijf Kwakernaak B.V. bestaat ruim 30 jaar en is opgericht door Peter Kwakernaak. 30 jaar geleden heeft hij de fundering gelegd van het huidige aannemingsbedrijf- en installatiebedrijf. Tegenwoordig staat Peter Kwakernaak nog steeds dagelijks met veel enthousiasme en gedrevenheid aan het roer van deze organisatie.

Organisatie
Wat ooit begon als eenmanszaak is nu uitgegroeid tot een dynamische organisatie waar circa 45 enthousiaste medewerkers werkzaam zijn. Dagelijks zijn onze gespecialiseerde medewerkers aan het werk om alle werkzaamheden naar de wensen van de opdrachtgever uit te voeren. Het typeert onze organisatie efficiënt te werken en kwaliteit te leveren. Goed watermanagement is gericht op de lange termijn. Daarom willen wij graag met de opdrachtgever meedenken om te zoeken naar duurzame oplossingen.

De bedrijfsvisie om betrokken en dichtbij de klant te staan wordt door alle medewerkers onderschreven en uitgedragen. Kwakernaak B.V. streeft altijd naar een langdurige klantrelatie.
Het karakter van de onderneming kan getypeerd worden met woorden als betrouwbaar, flexibel, innovatief, meedenkend en servicegericht.

Merkonafhankelijk
Kwakernaak B.V. opereert merkonafhankelijk. Indien het de wens is van de opdrachtgever dan kan hij dus rekenen op een onafhankelijk advies. Wij werken met alle gerenommeerde merken en producten die in ons vakgebied verkrijgbaar zijn. Het streven is altijd naar het toepassen van het juiste product in de juiste situatie met als doel ervoor te zorgen dat de installatie zo goed mogelijk te laten functioneren.