ZoekenSnelkoppeling

Downloads
Vakmensen gezocht!

Wij zijn op zoek naar vakmensen voor onze buitendienst. Hou je van veelzijdig werk? Bij ons is iedere werkdag anders! Geïnteresseerd?

Ben jij op zoek naar uitdaging? Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dan kun je bij ons je hart ophalen! Op dit moment zijn we op zoek naar (ervaren) monteurs, onderhoudsmonteurs en vakmannen GWW voor onze buitendienst.

Onze vakmensen houden zich dagelijks bezig met van alles en nog wat bezig. Elke functie heeft zo zijn eigen specialisme met bijbehorende werkzaamheden. Een elektromonteur houdt zich bezig met installatiewerk en besturingsinstallaties. Qua werktuigbouwkunde bestaan de werkzaamheden uit het monteren en aansluiten van pompen, bijbehorende leidingwerken en appendages. Bouwkundige taken zijn bijv. aanpassingen aan gebouwen in verband met een renovatie van een gemaal en het ombouwen van de bestaande of nieuwe pompinstallaties. Een vakman GWW houdt zich bezig met het aanleggen van verhardingen, kabels en leidingwerken, aanleg van vispassages en diverse bijkomende werken bij gemalen. 

Kortom: Onze werkzaamheden zijn heel breed. Dat maakt het leuk, interessant, leerzaam en afwisselend. We bieden een gezellige, informere werksfeer, marktconforme salariëring, afhankelijk van de mate van je ervaring en zelfstandigheid behoort een voertuig voor woon-werk verkeer tot de mogelijkheden.

Ben je enthousiast? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures en solliciteer direct! 

 

.

Terug naar het nieuwsoverzicht >>