ZoekenSnelkoppeling

Downloads
Kwakernaak is wederom gecertificeerd op hoogste trede ‘Sociaal ondernemen’

Kwakernaak voldoet bovengemiddeld aan de landelijke norm (PSO) op het gebied van sociaal ondernemen. Wij zijn voor de tweede keer gecertificeerd op het hoogste prestatieniveau, namelijk trede 3. Daar zijn wij trots op!

De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Kwakernaak op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Doel van de PSO is om meer mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie op een duurzame en kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doen we niet alleen door in onze eigen organisatie werkplekken te faciliteren, maar ook door onze leveranciers en opdrachtnemers te stimuleren om sociaal te ondernemen. Wij kiezen er bewust voor producten of diensten in te kopen bij SW-bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties.

 

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.pso-Nederland.nl. Daar staat ook een interessante animatie, die de PSO in twee minuten uitlegt 

 

.

Terug naar het nieuwsoverzicht >>